خوردن و آشامیدن

مواد غذایی که بخار تولید می کنند را چگونه مصرف کنیم تا به بدن آسیب وارد نکنند؟

ممکن است شنیده باشید که خوردن موادی مثل سیر یا پیاز باعت آلزایمر می شود، اما آیا این مطلب درست است؟

به گروهی از مواد غذایی که بخار تولید می کنند مبخرات گفته می شود. بخارهایی که تند، تیز و سریع باشند برای سلامت ما خطرناک هستند زیرا سریع خود را به مغز می رسانند و در عملکرد مغز اختلال ایجاد می کنند.

خصوصاً وقتی این مواد به صورت خام استفاده شوند مثل سیر و پیاز خام، ترخون، شاهی، پیازچه و موادی که خودتان تندی و تیزی آن را حس می کنید.

این مواد بهتر است به طور متداول به صورت خام استفاده نشوند چون باعث ایجاد فشار در سر می شوند. گاهی ممکن است با مصلح استفاده شوند اما به صورت متداول حتما مضر سیستم مغزی هستند.

اگر می خواهید از فواید آنها استفاده کنید باید به صورت پخته و در کنار مواد غذایی دیگر استفاده کنید. البته به طور کلی خوردن آنها در مناطق سردسیر توصیه می شود چرا که حرارت آنها زیاد است و در یکسری از مناطق گرمسیر که خشکی بیش از حد دارند حتماً ضرر آن ها چندین برابر است.

از آنجا که در طب، مصرف سیر و پیاز برای رفع عفونت و رطوبت زدایی توصیه شده، بهتر است از این مواد به مقدار کم استفاده شود.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن