آب و هوا

در فصل تابستان از چه نوع سبزیجات و صیفی جاتی استفاده کنیم؟

سبزیجات و صیفی جات هم مانند مواد غذایی دیگر برای مزاج های خاصی، مناسب هستند پس لازم است در فصلهای مختلف از سبزی های متناسب با مزاج آن فصل استفاده کنیم.

کاهو و خیار از قدیم در فصل تابستان در قالب کاهو سکنجبین و خیار سکنجبین استفاده می شد چرا که درمان کننده های خوبی برای صفرا در تابستان هستند.

همچنین کدو و اسفناج از سبزیجات خیلی خوبی هستند که می شود داخل غذاها ریخت. سعی کنید در غذاهای تابستانه از آنها زیاد استفاده کنید، مثل آش ها که اغلبشان دارای اسفناج هستند.
برگ چغندر را هم می توان جایگزین اسفناج کرد و لازم است بدانیم فواید آن حتی از اسفناج بیشتر است.

از دیگر سبزیجات مناسب برای این فصل، خرفه و گشنیز است که خاصیت خنک کنندگی دارند. خرفه برای رفع عطش و تشنگی بسیار مفید است و تعدیل کننده مزاج فصل به شمار می رود.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

یک نظر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن