خوردن و آشامیدن

استفاده از چه ظروفی برای خوردن و درست کردن غذا مناسب است؟ (۱)

ظرفی که غذا در آن درست می شود بسیار مهم است و حتی جزء جدانشدنی غذا محسوب می شود. اما استفاده از چه ظروفی برای طبخ و خوردن غذا مناسب است؟

بهترین ظروف برای طبخ غذا:
1- ظروف آبگینه
2- ظروف قلع اندود
3- ظروف آهنی قلع شده

استفاده از ظروف آبگینه:

از آنجایی که به بدن های سالم نباید ذره ای مواد اضافه، وارد شود؛ در این موارد باید از ظروفی استفاده شود که تعاملی با غذا انجام نمی دهند. به این منظور، در قدیم از ظروف آبگینه و چینی برای غذا خوردن استفاده می کردند و امروزه خنثی ترین ظروف، ظروف شیشه ای و پیرکس است.

استفاده از ظروف قلع اندود:
لعاب ها اگر از جنس خوب استفاده شوند ماندگاری دارند. رنگ لعابهایی که سبز و آبی هستند؛ مس، سرب یا فلز سمی وارد غذا می کنند و در استفاده از غذاهای گرم به هیچ وجه توصیه نمی شوند چرا که از قدیم از آنها برای دوغ و آب استفاده می کردند. دو نوع ظرف را می توانیم لعاب کنیم.

1- ظروف گِلی؛ به عنوان ظرف غذا
2- ظروف فلزی؛ برای پختن غذا

در مطلب بعد، شرایط استفاده از “ظروف آهنی قلع شده” را بیان خواهیم کرد، با ما همراه باشید.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن