آب و هواخوردن و آشامیدن

در فصل تابستان از چه غذاهایی استفاده کنیم؟

لازم است بدانیم نوع غذای ما در یک فصل می تواند روی سلامتی ما تاثیرگذار باشد و ما را از بیماری های متناسب با آن فصل حفظ کند.

اما خوردن چه غذاهایی در فصل تابستان مناسب تر است؟

مناسب ترین غذاها در این فصل غذاهایی است که هضم آسانی داشته باشند مانند:
1- ماهی تازه مثل قزل آلا، کلیکا و کولی

2- گوشت پرندگان و گوشت جوجه ای که در پختن آن زرشک، سرکه، آب غوره، آب انار ترش و یا آبلیمو بکار رفته باشد.

3- بهتر است از گوشت قرمز کمتر استفاده شود و یا در صورت نیاز از گوشت بزغاله و بره استفاده کنیم.

4- از دیگر غذاهای مفید می توان به آش انار، آلو، تمر هندی، زرشک و آش سماق اشاره کرد.

5- استفاده از پودر دانه ی انار خشک شده در غذاها نیز در قدیم رواج داشته و بسیار مفید است.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن